Allt ifrån varselbyxor med spikfickor till vit skjorta med stickad tröja.

Oavsett om du jobbar som snickare på ett bygge eller sköter administrationen på kontoret kan vi hjälpa dig att välja rätt kläder för dina arbetsuppgifter och för din arbetsmiljö.

Dina arbetskläder säger mycket om vilka ni är – både som professionella och som företag. I dag är det viktigare en någonsin att synas, och det är anledningen till att omfamna en smart marknadsföring av ditt varumärke.

”KAXI ser till att ni får snygga, funktionella och profilerade företagskläder”. 

Det är vårt uppdrag att se till att ert företag presenteras på bästa möjliga sätt samtidigt som kläderna ser snygga ut, förblir säkra och bekväma. 

YRKESKLÄDER
Vi väljer ut plagg och produkter tillsammans

I vår butik på Linnégatan 28, granne med Swebolt, servar vi befintliga kunder samt hjälper nya kunder att komma igång med ett kundanpassat upplägg. Det kan vara slitstyrka, synlighet, skydd mot väder och vind eller något annat som är viktigt just för er.

Tillsammans med er som kund väljer vi ut plagg och produkter ur vårt breda sortiment med välkända och bra leverantörer. Detta resulterar i ett kundunikt sortiment anpassat för era behov och er verksamhet. Det ska vara enkelt och smidigt att hämta kläder och skyddsutrustning hos Kaxi. 

Vi ser till att era yrkeskläder blir profilkläder. Det kan vara tryck, brodyr, vävda märken eller extra reflexer. Tryck och brodyr har vi i butiken.

PROFILKLÄDER
Ge företaget både en snygg identitet och god teamkänsla

Vi tycker att profilkläder och produkter har många fördelar. Det ger företaget en identitet, skapar en teamkänska och man visar på ett snyggt sätt vem man representerar. Det kan vara enstaka plagg eller en hel outfit. Man kan välja att ha en gemensam färg men olika plagg. Kaxi ser till att ni får snygga, profilerade företagskläder.

Skapa teamkänsla

Förmedla en känsla och identitet

Representerar sin arbetsgivare

Vara enhetliga

Tala om varifrån man kommer

HITTA TILL OSS

BUTIKSINFORMATION

Adress: Linnégatan 28 (baksidan)
Butiken: 0732-34 32 33
Mejl: info@kaxiprofil.se

ÖPPETTIDER

Mån-tors: 06:30-17:00
Fre: 06:30-16:00
Dag före röd dag samt klämdagar: 06:30-14:00

Sommartider:
06:30 -15:00 (vecka 28-31)

välkommen!