Företagsgåvor & reklam
Ge bort produkter, med din logotyp, för att visa din uppskattning men också för att ditt företag ska synas. Se till att dina anställda har kläder som följer din företagsprofil för bästa visibilitet.
 
FÖRETAGSGÅVOR
Gåvor med omtanke
Visa din uppskattning genom att ge bort företagsgåvor till anställda, kunder och samarbetspartners. Vi hjälper dig att välja rätt gåvor som passar mottagaren och som matchar er företagsprofil.

I vår butik på Linnégatan 28, granne med Swebolt, servar vi befintliga kunder samt hjälper nya kunder att komma igång med ett kundanpassat upplägg. Tillsammans väljer vi ut plagg och produkter ur vårt breda sortiment med välkända och bra leverantörer.

REKLAM
Förädla dina produkter

Det finns många olika förädlingsmetoder. Vilken metod man väljer beror på plagget, vilket sammanhang plagget ska användas och vilket budskap man vill förmedla.

Dina arbetskläder säger mycket om vilka ni är – både som professionella och som företag. I dag är det viktigare än någonsin att synas, och det är anledningen till att omfamna en smart marknadsföring av ditt varumärke.

HITTA TILL OSS

BUTIKSINFORMATION

Adress: Linnégatan 28 (baksidan)
Butiken: 0732-34 32 33
Mejl: info@kaxiprofil.se

ÖPPETTIDER

Mån-tors: 06:30-17:00
Fre: 06:30-16:00
Dag före röd dag samt klämdagar: 06:30-14:00

Sommartider:
06:30 -15:00 (vecka 28-31)

välkommen!